RESTO

Restotporis24-tiimiläiset esittäytyy

RESTO-kisat järjestetään vuosittain kaksipäiväisinä ja tarkoitus on testata restonomiopiskelijoiden tietotaitoja valtakunnallisesti sekä esitellä restonomiopiskelijoiden osaamista, restonomikoulutusta ja sen tunnettavuutta. Tapahtuman tavoitteena on auttaa opiskelijoita verkostoitumaan ja päästä tekemään yhteistyötä alan toimijoiden kanssa. 

 

Tapahtuma järjestetään Porissa 12.-14.3.2024.

Kisojen järjestämisestä vastaa Satakunnan ammattikorkeakoulun restonomiopiskelijoista koostuva tiimi yhdessä ohjaavien opettajien kanssa. Tapahtuman suunnitteleminen aloitettiin syksyllä 2023. Osa tiimiläisistä oli myös mukana Tampereen 2023 kisoissa niin kollegana kuin kisaajana.

 

 

TIIMILÄISET

Roosa Honkala, projektipäällikkö: 

Kerkeen vielä tänä vuonna täyttämään 24 vuotta ja opiskelen kolmatta vuotta matkailua. Mä en oo taas ehta porilainen, vaan kotikoti sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, mutta viimeiset viisi vuotta olen asunut siellä sun täällä ympäri Suomea tehden vähän kaikenlaisia töitä. Paljon oon ollu mukana kaikenlaisissa tapahtumisissa, mutta tällä kertaa oon järjestämässä semmoista! 

 

Nicke Wäre, apulaisprojektipäällikkö: 

Olen kolmatta vuotta restonomin tutkintoa suorittava ihan ehta porilainen. Viisi vuotta olen ollut töissä ravintola- ja hotellibisneksessä, joka onkin ollut oikein antoisaa. Tulevaisuudessa toivon löytäväni itseni ilmailu- tai hotellialalta.

 

 

Jenniina Matinaho, markkinointi- ja viestintävastaava:

Olen 24-vuotias matkailualan opiskelija, jolta löytyy työkokemusta niin pikaruokaravintola-alalta kuin kahvilatyöskentelystä. Kahvilatyöskentelyn innoittaman on tullut omaksi haaveeksi perustaa joskus oma kahvila.  

Matkailualan opinnoissa on tullut kiinnostus markkinointiin sekä viestintään ja se onkin ollut innostus lähteä tähän projektiin mukaan. Vastuualueeni on markkinointi ja viestintä, toteutan sitä tässä projektissa yhdessä Jasminin kanssa.  

 

Jasmin Rosengren, asiakaskokemusvastaava: 

Moikka! Olen 22-vuotias ja opiskelen matkailualaa englanninkielisellä linjalla jo kolmatta vuotta. Olen aina rakastanut matkailua, jonka takia päädyinkin Poriin opiskelemaan. Olen tehnyt paljon asiakaspalvelualan töitä ja tein myös työharjoitteluni Dublinissa, Suomen Irlannin suurlähetystössä, jolloin sain lisää kokemusta niin asiakaspalvelusta kuin markkinoinnista. 

Osa-alueeni tässä projektissa on asiakaskokemus ja se menee käsi kädessä markkinoinnin kanssa, joten teen paljon yhteistyötä Jenniinan kanssa!

 

Sirja Nuolioja, budjetointi- ja kumppanuusvastaava: 

Olen pian 29-vuotias 3. vuoden restonomiopiskelija, jolla on pitkä työhistoria majoitusalalta. Intohimona minulla on matkustelu ja tästä syystä suoritankin kuluvaa syyslukukautta Etelä-Koreassa vaihto-opiskelijana. Olen aiemmin ollut kilpailijana vuoden 2023 RESTO-kisoissa ja tällä kertaa halusin hypätä mukaan järjestäjätiimiin. Toimin kumppanuus- ja budjetointivastaavana yhdessä Johannan kanssa.

 

Johanna Itälaakso, budjetointi- ja kumppanuusvastaava: 

Olen 35-vuotias, takaisin kotikonnuille viiden Lappi-vuoden jälkeen palannut ensimmäisen vuoden matkailuliiketoiminnan opiskelija. Työhistoria pitää sisällään monipuolisia toimistohommia HR:stä koulusihteeriin ja ruokakaupasta logistiikkaan. Työssäni olen jämpti, mutta vapaa-ajalla ns. elämästä nautiskelija. Harrastukset ja mielenkiinnon kohteet liittyy pitkälti urheiluun ja eräilyyn. Toiveena onkin, että restonomin tutkinnon suoritettuani pääsen myös työelämässä toteuttamaan aktiivista elämäntyyliäni.  

 

Saija Huhtala, teknikko: 

Olen 35-vuotias matkailuliiketoiminnan toisen vuoden opiskelija Etelä-Pohjanmaalta, Kauhavalta. Työhistoriani on ollut monimuotoista, se on pitänyt sisällään asiakaspalvelua niin hevosmatkailun parissa, kylpylässä hierojana kuin lähihoitajana kotihoidossa.

 

Johanna Riikilä, teknikko: 

Hei olen 35-vuotias matkailuliiketoiminnan toisen vuoden opiskelija Rauman Lapista. Minulla on pitkä työhistoria ravintola-alalta Tampereen ja Rauman seudulta. Kotona on perhe ja kissa. Olen pohjimmiltani hyvin menevä ja kaikesta uudesta innostuva. Heli Laaksosen sanoin  “Älä ol oma elämäs sivuseikka, ol otsikko, ol pääuutine, sarjakuvasivun paras ruutu!” 

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *